Ruoan laatu paranee. Kohta on saatavissa makuominaisuuksiltaan yhtä hyvää vehnää, jossa on kuitenkin enemmän kuituja, so. entista terveellisempää:
Healthier white bread could be in stores by 2025, after genes controlling wheat fiber content identifiedTämän luulisi innostavan rikkaan maailman kuluttajia. Täällä ollaan kyllä nykyisin olevinaan innostuneita täysjyvätuotteista. Mutta salaa tiedetään, vaikkei sitä sanottaisi, että niiden maussa on jotain vinksallaan. Itse toivon, kun sitä mielelläni syön, että tuo keksintö leviää pastatuotteisiin, spagettiin.
Tietysti ensimmäinen toivomukseni tuolloin olisi, että tuota vehnää saisi edes
tuoda Eurooppaan.
***
Jos kuluttajilla kuitenkin yhä löytyisi epäluuloisia asenteita, voisiko niitä pehmentää tiedolla, että nykyisin käytetty vehnä jo alunperinkin oli muuntogeenistä:
Suomessa myydään muuntogeenistä leipää Tarvittaessa vielä kompaten näillä tiedoilla:
Surprise! Your Beer And Tea Are Actually Transgenic GMOs