• Welcome to Tuottava Maa Turvattu Luonto.
 

Temp

Started by Heikki Jokipii, 09.10.17 - klo:11:51

Previous topic - Next topic

Heikki Jokipii


Testi, ei kun niksi nostaa triidi esiin.

Quote



Heikki Jokipii

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/fe7bfe37-76d8-4f98-b1ca-624fa4fe15de]

Talonpoikien väärinkäsitys riudutti metsät surkeaan tilaan terva-ajalla





Heikki Jokipii

Mustapekka

Liisankatu

Arabia

Munkki



Heikki Jokipii

#326
Tässäkin tulee ennemmin tai myöhemmin esille se, mikä on Suomessa ja EU:ssa sallittua:

Kauran geenien salaisuus on selvitetty. Tutkimusryhmän työ mahdollistaa entistä parempien kauralajikkeiden jalostamisen

Kansainvälinen tutkimusryhmä on onnistunut luomaan kauran geneettisen kartan eli pangenomin ja pantranskriptomin, joka kertoo, milloin ja missä kauran geenit ovat aktiivisia kasvin eri osissa. Läpimurto auttaa ymmärtämään, mitkä geenit ovat tärkeitä sadon, sopeutumisen ja terveyden kannalta, ja siitä on merkittävää hyötyä kauran jalostustyössä.
[..]


Heikki Jokipii

Luomusipulia tuotettiin viime vuonna Luken mukaan 

Heikki Jokipii

#329
Luomusipulia tuotettiin viime vuonna Luken mukaan 199 000 kiloa.

Nyt Luomumerkki mainostaa Instagrammissa:

QuoteLuomusipulin viljely on haastavaa ja vaatii runsaasti työtunteja. Tuloksena on ilman torjunta-aineita ja keinolannoitteita kasvanut jokaisen reseptin kulmakivi.

Vertin tilan luomusipulit kulkevat suomalaisten ruokapöytiin Suvituore-tuotemerkillä Tuoreverkon kautta. Kuluttajapakkausten lisäksi Tuoreverkolta on nyt saatavilla myös ammattikeittiöille soveltuva pakkauskoko. Hyvä asia meille, jotka arvostamme, että luomua löytyy myös päiväkodeista, kouluruokaloista ja ravintoloista!

Mutta laskekaamme taas kerran, paljonko niitä on Arvo Keskiselle.

Tuloksena 36 grammaa. Kun sipulin keskimääräinen paino on noin 100 grammaa, Arvo joutui jakamaan löytämänsä luomusipulin kahden muun kanssa. Ja joutuu tänäkin vuonna, ellei määrä ole valtavasti kasvanut.