Author Topic: Temp  (Read 365982 times)

Heikki Jokipii

  • Ylläpitäjä
  • *****
  • Posts: 24770
    • View Profile
    • Email
Vs: Temp
« Reply #270 on: 17.11.23 - klo:05:18 »
Testi, ei kun niksi nostaa triidi esiin. —

Quote


Heikki Jokipii

  • Ylläpitäjä
  • *****
  • Posts: 24770
    • View Profile
    • Email
« Last Edit: 20.01.24 - klo:14:02 by Heikki Jokipii »


Heikki Jokipii

  • Ylläpitäjä
  • *****
  • Posts: 24770
    • View Profile
    • Email
« Last Edit: 17.01.24 - klo:13:42 by Heikki Jokipii »


Heikki Jokipii

  • Ylläpitäjä
  • *****
  • Posts: 24770
    • View Profile
    • Email

Heikki Jokipii

  • Ylläpitäjä
  • *****
  • Posts: 24770
    • View Profile
    • Email


Heikki Jokipii

  • Ylläpitäjä
  • *****
  • Posts: 24770
    • View Profile
    • Email
Vs: Temp
« Reply #279 on: Today at 08:20 »
Niinpä uskon, että tämä Pro Luomu toive vuoden 2022 alussa on täysin turha toive:

Quote
”Viime vuonna koko elintarvikkeiden myynnin kasvusta puolet tuli valmisruokien myynnin kasvusta. Luomutuotteita on valmisruokien kategoriassa hyvin marginaalisesti, joten luomu ei tästä kulutuksen muutoksesta raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin onnistunut hyötymään. Olisi todella tärkeää, että jatkossa kasvavaan valmisruokakategoriaan saataisiin lisää luomuvaihtoehtoja”, sanoo Aura Lamminparras.

Joka ei ikinä toteudu. Vaan luomu jatkaa raaka-ainelinjalla. Erilaisia portaita luomuun rakentaen.

Edellä on monella tavalla tavalla kerrottu, miten se ei ole onnistunut. Esimerkein. Alkaen jo grillimakkarasta. Joka on vielä aika  puolivalmis tuote. Kuten (vaalea) leipäkin.

Luomuhyveellisyyttä harjoitetaan lisäten ruokaan jotain luomua.Totaalinen veganismikin onnistuu paremmin. Ja on kaupan valikomissakin huomioon otettu luomua paremmin.

Vuoden luomutuotteina muuten palkittin v. Z023 pizzajauho ja pizzaöljy. Mutta ei valmispizzaa.   8)
« Last Edit: Today at 09:54 by Heikki Jokipii »