Ylläpito > Ongelmat ja kehitysehdotukset

Moderoinnista

(1/3) > >>

Horizontal:
Ketju, jossa voi nostaa esiin keskustelualueen moderointiin ja sääntöihin liittyviä kysymyksiä.

Horizontal:
Ketjun katkaisemisesta olisi mielestäni hyvä kertoa sekä katkaistussa ketjussa että siinä uudessa ketjussa, mitä on siirretty ja minne, sekä mistä on siirretty.

Horizontal:
Moderointia on ilmeisesti ihan turha moittia/kehua keskustelusta/keskusteluttomuudesta.

Horizontal:
Jos lause alla on viestin poistamisen syy :

--- Quote ---Guardiankin jättää tyynesti viittaamatta mihinkään kertoessaan tutkimuksesta, joka siis on mikä ja missä ?
--- End quote ---

niin miksi kuitenkin myös koko seuraava pätkä on siirretty:


--- Quote ---
--- Quote ---So who is telling the truth? To find out, I travelled to the 'suicide belt' in Maharashtra state.
--- End quote ------ Quote ---For official figures from the Indian Ministry of Agriculture do indeed confirm that in a huge humanitarian crisis, more than 1,000 farmers kill themselves here each month.
--- End quote ------ Quote ---It seems that many are massively in debt to local money-lenders, having over-borrowed to purchase GM seed.

Pro-GM experts claim that it is rural poverty, alcoholism, drought and 'agrarian distress' that is the real reason for the horrific toll.

But, as I discovered during a four-day journey through the epicentre of the disaster, that is not the full story.
--- End quote ------ Quote ---In one small village I visited, 18 farmers had committed suicide after being sucked into GM debts. In some cases, women have taken over farms from their dead husbands - only to kill themselves as well.
--- End quote ---

Turha lainata enempää, kannattaa linkata itsensä suoraan tuonne ja lukea koko artikkeli ajatuksella (ja kriittisesti tietenkin).
The GM genocide

Lopuksi:


--- Quote ---Here in the suicide belt of India, the cost of the genetically modified future is murderously high.
--- End quote ---

Tästä löytyy artikkeliin liittyvä filkka, jossa Monsanton kommentti asiaan kuuluu lyhyesti suunnilleen näin: maanviljely Intiassa on haasteellista ...
--- End quote ---

Mikäli tämäkin viesti tulee moderoiduksi/poistetuksi niin mielellään kuitenkin kuultaisiin perustelut moderoinnillle, muutenkin kuin vain viittaamalla sääntöihin. Toki moderointi tekee mitä haluaa, vaikka perusteettakin, mutta moderoinnin vakuuttavuus vaatisi myös asiaperusteen eli lähinnä viittauksen siihen sääntökohtaan, jota on moderoinnin mielestä rikottu.

Heikki Jokipii:
Vaikka sanoin, että sitä rautalankaa ei tule, niin tämän kerran vielä.

Guardianin artikkelissa viitattiiin - ja se oli sen tekstistä nähtävissä - ihan samaan tieteelliseen tutkmukseen, josta triidissa oli ollut juuri puhe, muutama viesti aiemmin!

Eli siis ei hyväksytä jonkun "mikä, mikä, mikä, missä, miissä, missä, en ymmärrä, auttakaa, todistakaa" -vuodatuksia, jos se joku ei lainkaan lue, mitä toiset sanovat.


--- Quote ---niin miksi kuitenkin myös koko seuraava pätkä on siirretty:
--- End quote ---

Puhtaasti laiskuuttansa. Koko viesti on helpompi poistaa kerralla. Moderaattori ei ole täällä ole stilisti. :) Mutta myös siksi, että sekin osa osoitti, että aiempi keskustelu oli jätetty lähes täysin lukematta, so. se "jankkaaminen" keskustelun sijasta.

***


--- Quote from: Horizontal on 04.11.08 - klo:12:36 ---Ketjun katkaisemisesta olisi mielestäni hyvä kertoa sekä katkaistussa ketjussa että siinä uudessa ketjussa, mitä on siirretty ja minne, sekä mistä on siirretty.
--- End quote ---

Tämä on OK, yritetään toimia näin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Go to full version