Näytä kirjoitukset

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - TPRemes

Pages: [1]
1
Yleinen Keskustelualue / Brändi Tehokkaalle Maataloudelle
« on: 05.11.12 - klo:11:19 »
 Yksi ongelma Luomu-kriittisillä on että Luomulla on voimakas brändi. Brändi on rakennettu, kuten kaikki hyvät kansankiihotukset, vastakkainasettelulle. Eli määritellään pahikset, Luomun tapauksessa tehomaatalous, ja ryhdytään sitten taistelemaan niitä vastaan. Liitetään pahiksiin tarpeeksi monta pahaa ideaa ja väitettä ettei omaa hyvyttä tarvitse määritellä kuin vastustamalla pahiksia. Nykyäänhän tehokasmaatalous on määritelty riisto- tai luonnottomuusmaataloudeksi luomuväen toimesta.

 Mietin että miksemme käyttäisi luomuväen keinoja(kin) myös itse? Tietenkään meidän ei edes tarvitsisi ryhtyä valehtelemaan koska faktat ovat puolellamme, mutta käyttäisimme myös mielikuvamainontaa/toimintaa. Eli kehittäisimme brändi, vaikkapa Järkimaatalous (vain työnimi, parempia otetaan riemulla vastaan) ja määrittäkäämme sen myös vastakkainasettelun kautta. Sen sijaan että ottaisimme suoraan Luomun vastustajaksi ottakaamme vastustajaksi tuhlaileva, tehoton ja leväperäinen maanviljely. Siis sekä luomuväki että eu-heinän viljelijät (termistö ei täysin tuttu minulle, mutta se porukka jotka pyrkivät minimoimaan työmäärän ja maksimoimaan tukimäärän).

 

Pages: [1]