Näytä kirjoitukset

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Zeik

Pages: [1]
1
Yleinen Keskustelualue / Luomusta
« on: 23.04.09 - klo:09:52 »
Ei voi sanoa kun että valoja päälle Heikki! :D

Tuli semmonen fiilis vaan, että miten joku voi olla noin hukassa. Hyvä juttu toisaalta, antaa perspektiiviä. Toinen juttu mikä tuli mieleen niin, en tiedä miten/miksi jollain riittää noin paljon aikaa ja vaivaa tällaisten asioiden mustamaalaamiseen. Luomuruoka on maailman yksinkertaisinn ja luonnollisin juttu. Kaikki siitä poikkeava keinotekoinen toiminta on epäluonnollisen viljelyn tuottamaa ihmiselle epäluonnollista ruokaa.

Kuka hemmetti on keksinyt, että on olemassa jonkin muunlaista ruokaa kun luomuruokaa? Luuleeko joku ihan oikeasti, että meidän on luonnollista syödä ihan mitä tahansa mihin on lisätty tai mitä on käsitelty jollain tavalla? Nykinen käsitelty ruoka on "tavallista" ruokaa ja luomuruoka on jonkinlainen "erikoisvalmiste". Vai onko teollisuus ja bisnes vienyt vaan koko homman hiukan pahasti raiteiltaan? Nyt ne aivopestyt uskomukset pois siitä päältä ja ajatelkaa oikeasti. Tiedemiehet ja kemian laboratoriot vs. luonto?

"Until man duplicates a blade of grass, nature can laugh at his so-called scientific knowledge."~Thomas Edison

Hohhoijakkaa.. en aio edes vastata tähän tuleviin kommentteihin, mutta halaun vain jakaa näkemyksen siitä, että kelatkaa oikeesti ne kaikki "ohjelmoinnit" pois siitä mielestä ja ajatelkaa maalaisjärjellä! Luonnossa kaikki kasvaa täydellisesti kun antaa luonnon hoitaa homman. Aina kun mennään sorkkimaan järjestelmää ihmisen tuottamilla epäluonnollisilla (kemikaalit, synteettiset valmisteen, torjunta-aineet...) keinoilla/välineillä niin mennään metsään ja pahasti - piste.

Ja kertauksena: Nyt kun se turhautumisen ja kiukun tunne tulee sieltä niin pura se johonkin muualle kuin paperille ja kelaa koko tuo maatalouden ja tuottamisen ketju sinne ihan alkulähteelle ja mieti miten se ihan oikeasti toimii.

- ValottajaPages: [1]