Tuottava Maa Turvattu Luonto

Muut => Huumori => Topic started by: Heikki Jokipii on 24.11.13 - klo:14:58

Title: Pyhitetyn veden voima
Post by: Heikki Jokipii on 24.11.13 - klo:14:58
Ystäväni Antero luki eestinkielellä Enn Vetemaan (http://en.wikipedia.org/wiki/Enn_Vetemaa) historiallista romaania, jossa elettiin 1500-lukua. Siinä episodi:

Piritan luostarissa saatiin kasvimaalta selvästi parempia satoja kuin naapurissa olevilta tiloilta.

Selityksenä oli tietysti siunattu vesi, jolla kasvimaita kasteltiin. Vastuuhenkilönä oli tietty munkki, joka hoiti tätä pyhitetyn veden säiliötä.

Kerran sattui niin, että säiliö pääsi tyhjenemään. Tällöin munkin nuori apulainen kurkisti säiliöön, ja näki, että pohjalla oli salpietaria, kanankakkaa ja sen sellaista. Apulainen sitten kysymään asiasta kyseiseltä munkilta.

Johon munkki vastaa, että hän on tehnyt hiukan kokeita. Mutta niin vahva on tuon veden siunauksen vaikutus, etteivät kyseiset aineetkaan ole sitä pystyneet poistamaan.
Title: Vs: Pyhitetyn veden voima
Post by: Heikki Jokipii on 02.07.14 - klo:13:53
Mutta sitten toisella tavalla, tästä vedestä. Netistä löytyy tällainen lause:

Quote
Kesäjanon sammuttajana tosin on vielä yksi ylitse senkin, nimittäin luomu kookosvesi! Kookosvesi valmistetaan nuorista, vihreistä kookospähkinöistä.

Ylittäisikö tämä tuotteen, jota täällä jo olemme mainostaneet:

Nyt se on myös Euroopassa: luomuvesi (http://tuottavamaa.net/uutiset.php?News_id=183)

(Uutisen alaviitteessä, eli PS:ssä, mainittua luomuilmaa ei sekään varmasti puhtaudessa ym. erilaisissa "vapauksissa" ylitä!)

***

Toisaalta Amerikoissa ollaan meitä aina edellä, nyt siellä on Hank Campbellin mukaan tarjolla oikeaa ja varmistettua kasvissyöjien vettä:

Vegetarian Water - For The Truly Ethical (http://www.science20.com/science_20/blog/vegetarian_water_for_the_truly_ethical-139024)
Title: Vs: Pyhitetyn veden voima
Post by: Heikki Jokipii on 06.08.15 - klo:07:36
Tässä luomuvedessä oli ainakin hinta kohdallaan ...

Luomukauppa myi parsavettä 5 eurolla pullo – asiakkaat ihmeissään (http://www.stara.fi/2015/08/05/luomukauppa-myi-parsavetta-5-eurolla-pullo/)

... sillä eiköhän 6 dollarin eli 5 euron hinta puolen litran pullolta ala jo luoda luottamusta tuotteeseen!