Tuottava Maa Turvattu Luonto navi
24.02.19 - klo:03:44 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Tuottava maa turvattu luonto ry - tervetuloa!
 
   Etusivu   Ohjeet Haku Jäsenet Kirjaudu Rekisteröidy  
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mitä tässä on saatu aikaan?  (Luettu 2302 kertaa)
Heikki Jokipii
Ylläpitäjä
*****
Viestejä: 11074Profiili Sähköposti
« : 03.11.14 - klo:14:57 »


Samalla otsikolla tein meille uutisen, ja avaan tässä jatkokeskustelun asiasta.

Kyllä, mielellään tähän, jos sellaisia muistaa, saavutuksia(mme), mutta jos niitä tulee mieleen, niin myös takapakkeja.

Ja - kuten jo uutisessamme toin esiin - muistaa täytyy myös yhteistyökumppaneitamme, samaan hiileen puhaltajia!
« Viimeksi muokattu: 03.11.14 - klo:15:11 kirjoittanut Heikki Jokipii » tallennettu
Matti Pekkarinen
Ylläpitäjä
*****
Viestejä: 486


Moi


Profiili WWW Sähköposti
« Vastaus #1 : 04.11.14 - klo:08:58 »

Vihreän porukan "halu" julkiseen, avoimeen keskusteluun hiipui. Kun loan heitto ja törkeydet eivät meihin tehonneet, päättivät lopettaa YLEVI-keskustelupalstan kokonaan. Arkisto on tosin vielä luettavissa, ja luomua koskevaa keskustelua tallensin varmuuden vuoksi itsekin TÄNNE ja TÄNNEKIN .
« Viimeksi muokattu: 04.11.14 - klo:09:10 kirjoittanut Matti Pekkarinen » tallennettu

Hyvin menee, mutta menköön.
http://mattipekkarinen.net
Heikki Jokipii
Ylläpitäjä
*****
Viestejä: 11074Profiili Sähköposti
« Vastaus #2 : 04.11.14 - klo:09:56 »

Tuon tiettyjen keskustelupalstojen sulkeutumisen voi todella katsoa ansioksemme! Tai ainakin eräänlaiseksi (vähän surumieliseksi) voitoksi. Emme tietystikään sitä halunneet tai siihen pyrkineet, että keskustelu lopetettaisiin.

Koska me emme todellakaan yrittäneet ko. palstoilla "terrorisoida" vaan lähestyimme näitä kysymyksiä erittäin asiallisin argumentein. Sulkemalla keskustelun tämä vastapuoli tosiasiallisesti myönsi, kumman osapuolen perustelut kestävät paremmin. (Tuolloinhan myös omaksuimme ehdottoman periaatteen, että täällä meillä ei sensuroida ketään!)

Toisaalta olemme saattaneet olla mallina tai esimerkkinä uusille asiaa käsitteleville (keskustelu)palstoille. Joista tietysti on mainittava erinomainen (jopa meitäkin parempi! Virnistää) Luomulakko.
« Viimeksi muokattu: 04.11.14 - klo:16:00 kirjoittanut Heikki Jokipii » tallennettu
Heikki Jokipii
Ylläpitäjä
*****
Viestejä: 11074Profiili Sähköposti
« Vastaus #3 : 04.11.14 - klo:11:05 »

Vaikka tämä valtiovallan (ja poliitikkojen ja puolueiden) - yhä jatkuva ja käsittämätön - innostus (tai ainakin passiivinen myötämieli) luomuun on laskettava tappioksemme, niin yleisessä tietoisuudessa nyttemmin on, että asialla on oppositio.

Tämä on myös otettu jossain määrin valtamedioissa huomioon. Silloin tällöin - harvakseltaan tosin - on yhdistyksemme edustaja kutsuttu radioon tai televisioon esittämään asiassa "poikkipuoliset" näkemyksensä. Ihan oikeinkin on, että tämä mahdollisuus sitten on vielä useammin suotu tiedemiehille, kuten esimerkiksi Jussi Tammisolalle ja Esko Valtaojalle. Jotka tässä yleislinjassa kuitenkin ovat samalla asialla kuin me - tai me samalla asialla kuin he.

"Oppositiomme" olemassaolon toteavat lyhyesti jopa MMM:n muistiot luomuviljelyn massiivisesta lisäämisestä! Tällaisiin lyhyisiin mainintoihin tarvittiin meiltä kyllä aikamoinen työpanos ... Iskee silmää
« Viimeksi muokattu: 04.11.14 - klo:15:56 kirjoittanut Heikki Jokipii » tallennettu
Matti Pekkarinen
Ylläpitäjä
*****
Viestejä: 486


Moi


Profiili WWW Sähköposti
« Vastaus #4 : 04.11.14 - klo:12:57 »

Käännän taas vähän veistä Ylevissä, sen muistoa lievästi kunnioittaen: http://www.vihreat.fi/yleviarkisto/7_2004/0204.html
« Viimeksi muokattu: 04.11.14 - klo:13:00 kirjoittanut Matti Pekkarinen » tallennettu

Hyvin menee, mutta menköön.
http://mattipekkarinen.net
Heikki Jokipii
Ylläpitäjä
*****
Viestejä: 11074Profiili Sähköposti
« Vastaus #5 : 06.11.14 - klo:10:32 »

Aika ärhäkästi olemme myös vuosien varrella puuttuneet (paperi)lehdistössä esitettyihin vääriin väitteisiin, tällä toimialueellamme, yleisökirjoituksin. Hallussani oleva lehtileikekokoelmamme on jo varsin vaikuttava.

Tässäkään asiassa emme ole olleet yksin vaan jo mainitut (ja muut) tiedemiehet ovat lisäksemme puuttuneet hölynpölyyn, joka näissä kysymyksissä on ollut valitettavan yleistä, lehtikirjoituksissakin.

Ellei toimituksellisista (tai toimituspoliittisista?) syistä meille ole tilaa lehdessä suotu, olemme kuitenkin julkaisseet vastineemme täällä (uutisissamme tai tässä keskustelussamme). Näin tänne on pikkuhiljaa muodostunut monista tämän aihealueen kiistellyistä kysymyksistä eräänlainen tietopankki, suomen kielellä. Niinpä vastaväitteemme ovat ainakin täältä löydettävissä - ja vapaasti käytettävissä! *)

(Huomaan tämän itse, kun useimmissa uusissa puheenvuoroissani voin linkata aiempaan kertaan, kun jokin asia on ollut esillä ...)

Kerran olemme menestyksekkäästi käyttäneet myös Julkisen Sanan Neuvoston tietä, disinformaatiota torjuessamme.

___________

*) PS. klo 14: Vai pitäisikö käyttää sanaa "argumentaatiopankki"? Jotenkin nyt kuitenkin tuntuu, että käytämme tätä tietopankki-sanaa.  Virnistää
« Viimeksi muokattu: 06.11.14 - klo:13:56 kirjoittanut Heikki Jokipii » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Validi XHTML 1.0! Validi CSS!