keinolihasta luento:
https://www.skepsis.fi/Tapahtumat07.11.2018 Luento: Hanna Tuomisto: Keinoliha – perusteet, haasteet, mahdollisuudet
Helsinki
Tieteiden talo (Kirkkokatu 6), klo 18–20
Helsingin yliopiston kestävien ruokajärjestelmien apulaisprofessori Hanna Tuomisto luennoi Skepsis ry:lle otsikolla: Keinolihan perusteet, mahdollisuudet ja haasteet. Luennolla käsitellään mm. seuraavia asioita:
• Mitä keinoliha tarkoittaa ja miksi sitä kehitetään?
• Minkälainen on keinolihan valmistusprosessi ja missä vaiheessa sen kehitys on tällä hetkellä?
• Keinolihan elinkaaritason ympäristövaikutukset suhteessa muihin vaihtoehtoihin?
• Onko keinoliha terveellistä?
• Miltä keinoliha maistuu?
• Keinolihan tulevaisuus, haasteet ja rohkeimmat visiot?
Lisätietoja luennoitsijasta:
https://tuhat.helsinki.fi/portal/fi/person/htuomistKeinolihan perusteet, mahdollisuudet ja tulevaisuudennäkymät aukeavat tarkemmin marraskuun ensimmäisenä keskiviikkona 7.11.2018, klo 18.00 Tieteiden talon pääsalissa (Kirkkokatu 6, Helsinki). Yleisön kysymykset ja rakentavat kommentit otetaan vastaan avosylin, sana on vapaa ja sisäänpääsy ilmainen, tervetuloa!
Luennon jälkeen yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous.