Näytä kirjoitukset

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Mielipide

Pages: [1]
1
Tyynysniemen juttu oli kieli poskessa kirjoitettu. Pelkästään vertailu luomu suhteessa sadon määrään ei näyttänyt olevan ympäristölle edullisempaa- eihän ole kyse vertailusta sadon määrään vaan yleensä saasteista ja niiden tuottamisesta. Suomalainen viljely on tällä hetkellä valyavaa luonnon pilaamista, hormoni, tuholaismyrkyt, lannoitteet jotka tuhoavat paitsi tarkoitettuja tuholaisia myös hyödyllisiä jopa välttämättömiä eläimiä kuten mehiläisiä. Ilman mehiläisiä ei ole satoakaan. Nyt on osoitettu, että mehiläiset menettävät tuhoaineista eli "kasvinsuojeluaineista" suuntautumiskykynsä eivätkä löydä pesälle. Tehoviljelyllä tuotettujen tuotteiden , kuten porkkanoiden on havaittu olevan vähäisempiä ravintoarvoltaa eli sisältävän enemmän vettä ja jos vertailu sadon määrästä suoritetaan mittaamalla painon  mukaan , on se vertailu täysin tyhmää. Jokainen voi vertailla viljelemällä luonnonmukaisesti porkkanoita ja ostamalla kaupan tuotetta. Perunat ovat nykyään löysiä jo raakana. vaikka niihin on tungettu erilaisia lannoitteita ja idunestoaineita. Mitenkähän ihminen kestää ainetta, joka estää idun kasvun, joka on valtava elämisen voima? varsinkin kun tietää , miten juntit heittelevät sitä ainetta suruttomasti varastoonsa.

2
Yleinen Keskustelualue / Jalostus pilannut banaanit
« on: 01.01.12 - klo:20:28 »
Hyvinpä on jalostus onnistunut kun kohta ei ole koko banaania?
Jalostus siis heikentää vastustuskykyä..?

http://www.ts.fi/online/kotimaa/287711.html

4
Yleinen Keskustelualue / Hyvä sivusto
« on: 26.09.10 - klo:20:56 »
Kiitos ylläpidolle erittäin hyvästä sivutosta.

Täällä on paljon sellaista tietoa ja näkökulmia, joita ei muualta löydä. Esimerksi uusimmista vaikka tuo Venäjän satotilanteen arviointi.

5
Kas, luomua ja Demeter-tuotteita markkinoidaan lainvastaisesti, jos tuo kirjoitus pitää paikkansa. Mielestäni pitää.

http://pseudonyymi.blogspot.com/2010/05/luomua-markkinoidaan-lainvastaisesti.html

Kuluttajavirasto olisi puututtava lainvastaisuuksiin. Siis siihen, että koko luomun markkinointi perustuu kaikelle sille, minkä virasto on lakiin ja oikeuden ratkaisukäyntäntöihin nojaten nimenomaisesti kieltänyt ensikerran jo vuonna 1992. Joten tietämättämyyteen ei voi luomuttajapuoli nyt vedota.6
Ongelmat ja kehitysehdotukset / Testi
« on: 22.11.07 - klo:07:59 »
Tämä on "Mielipide" -tunnuksen toimivuuden testi. Toimii.

Ylläpito

Pages: [1]