Näytä kirjoitukset

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Anssi Sahlberg

Pages: [1]
1
Ylläpidon ilmoitukset / Facebook ryhmä
« on: 03.05.10 - klo:16:01 »
Olemme perustaneet Facebook-sivustolle TM-TL-ryhmän:
http://www.facebook.com/group.php?gid=118839198143593

2
Uudessa Pirkassa oli oikein pääkirjoituksena, että vain luomu on ekologista ja mainostettiin artikkelia jossa yritettiin sanoa että tehokas viljely ei ole sama asia kuin tehoviljely. Artikkelissa ei kuitenkaan mainittu luomusta. Mainittiin myös montako luomutuotetta Pirkka-sarjassa on.

3
Rekisteröintikin on kyllä aika helppoa. Se edellyttää tosin toimivaa emailia, mutta niitä saa ilmaiseksi melkein mistä vain, vaikka Googlesta.

4
Huumori / Märkiä mirrejä
« on: 15.11.07 - klo:18:31 »
Voi reppanoita.

5
Ylläpidon ilmoitukset / Teemaa muokattu
« on: 15.11.07 - klo:17:55 »
Olemme muokanneet tämä keskustelufoorumin oletusteemaa muuhun sivustoon sopivaksi. Minkä tahansa teeman voi valita omaan käyttöönsä (jos on rekisteröitynyt), mutta tämä oletusteema toimii parhaiten koska se on ainoa mukautettu teema.

Voit valita teemasi ja muut asetuksesi profiilistasi. Ehdotuksia otetaan vastaan, niistä voi ehdottaa tuolla "ongelmat ja kehitysehdotukset" -kategoriassa. Jos Sinulla on ongelmia tämän forumin käytössä, ohjeista löytyy kyllä apua suomeksi.

Teemoja ja kielipaketteja tähän SMF -foorumiin voi katsella SMF:n sivuilla
http://www.simplemachines.org/
Customize -osiossa.

6
Näissä luomua kehuvissa jutuissa on aina se huono puoli, että ihmiset alkavat kuvittelemaan että vain luomuvihannekset ovat terveellisiä ja tavalliset vihannekset eivät ole. Sitten jää ostamatta kaikki vihannekset ja ruuan hinta on vielä nousussa biodiselinnon vuoksi ja yleisen talouskasvunkin, joka nostaa lihansyöntiä. Maatalouseläimet syövät heinää ja niistä saatu energia lihan muodossa kuluttaa paljon enemmän peltopinta-alaa kuin pelkkä kasvisravinto. Torjunta-aineista saatuihin syöpiin ei kuole kukaan, mutta väärään ravintoon (=liian vähän vihanneksia) kyllä. Vanha totuus on että kupillisesta kahvia saa saman verran karsinogeenejä kuin vuodessa vihanneksista. Ja kahvi on melkein terveellistä. Suodatinkahvi, ei pannukahvi kun siinä on sitä kolesterolia. Eli siis luomu on ekoteko kun tappaa kuluttajia...

7
Yleinen Keskustelualue / Tervetuloa!
« on: 02.11.07 - klo:11:35 »
Hei ja tervetuloa Luonnonsuojeluyhdistys Tuottava Maa-Turvattu Luonto ry:n keskustelusivuille.

Meiltä valitettavasti hävisi kaikki entiset keskustelut ja uutiset kun vanha serverimme hävisi mitään ilmoittamatta.

Nykyisten spammirobottien aikana keskusteluihin kirjoittaminen vaatii rekisteröintiä ja rekisteröinnin hyväksymistä. Kukaan ei kuitenkaan tule syrjityksi mielipiteidensä vuoksi. :)

Tervetuloa vielä kerran ja pahoittelumme datahävikistä.

Pages: [1]