Author Topic: Missä ovat ruoan riskit  (Read 212132 times)

Heikki Jokipii

  • Ylläpitäjä
  • *****
  • Posts: 25272
    • View Profile
    • Email
Vs: Missä ovat ruoan riskit
« Reply #525 on: 25.04.24 - klo:06:05 »
Hiukan tässä asiassa epäröidään:

Silakan PFAS-pitoisuudet vaihtelevat – kalan syömistä suositellaan 2-3 kertaa viikossa lajeja vaihdellen

Kahdent syystä luomu ei tule mitenkään esille:

- PFAS-pitoisuudet eivät johdu viljelymenetelmistä
- luomukalan markkinoita ei Suomessa ole
« Last Edit: 25.04.24 - klo:06:24 by Heikki Jokipii »

Heikki Jokipii

  • Ylläpitäjä
  • *****
  • Posts: 25272
    • View Profile
    • Email
Vs: Missä ovat ruoan riskit
« Reply #526 on: 25.04.24 - klo:08:15 »
MT:lle vika on aina tuontiruoassa:

Lähes sata suomalaista sairastui salmonellaan – syyksi paljastui ukrainalainen broileri
Tuontiliha sujahtaa useimmiten ravintola- tai suurkeittiöruokaan tai jalosteisiin, joissa moni ei osaa sen perään kysellä.
Tilaajalle


Vrt. sitä puolihysteeristä kampanjaa, joka seurasi S-ryhmän Coop-päätöksestä. Ja joka yhä jatkuu, noin artikkelin päivävauhtia.