Tervetuloa,
Vieras
. Ole hyvä ja
kirjaudu
tai
rekisteröidy
.
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
News:
Tuottava maa turvattu luonto ry
- tervetuloa!
Home
Help
Search
Members
View the memberlist
Etsi käyttäjistä
Login
Register
Tuottava Maa Turvattu Luonto
»
Yleinen kategoria
»
Yleinen Keskustelualue
»
Missä ovat ruoan riskit
« edellinen
seuraava »
Print
Pages:
1
...
34
35
[
36
]
Author
Topic: Missä ovat ruoan riskit (Read 212197 times)
Heikki Jokipii
Ylläpitäjä
Posts: 25287
Vs: Missä ovat ruoan riskit
«
Reply #525 on:
25.04.24 - klo:06:05 »
Hiukan tässä asiassa epäröidään:
Silakan PFAS-pitoisuudet vaihtelevat – kalan syömistä suositellaan 2-3 kertaa viikossa lajeja vaihdellen
Kahdent syystä luomu ei tule mitenkään esille:
- PFAS-pitoisuudet eivät johdu viljelymenetelmistä
- luomukalan markkinoita
ei Suomessa ole
«
Last Edit: 25.04.24 - klo:06:24 by Heikki Jokipii
»
Logged
Heikki Jokipii
Ylläpitäjä
Posts: 25287
Vs: Missä ovat ruoan riskit
«
Reply #526 on:
25.04.24 - klo:08:15 »
MT:lle vika on aina tuontiruoassa:
Lähes sata suomalaista sairastui salmonellaan – syyksi paljastui ukrainalainen broileri
Tuontiliha sujahtaa useimmiten ravintola- tai suurkeittiöruokaan tai jalosteisiin, joissa moni ei osaa sen perään kysellä.
Tilaajalle
Vrt. sitä puolihysteeristä kampanjaa, joka seurasi S-ryhmän Coop-päätöksestä. Ja joka yhä jatkuu, noin artikkelin päivävauhtia.
Logged
Print
Pages:
1
...
34
35
[
36
]
« edellinen
seuraava »
Tuottava Maa Turvattu Luonto
»
Yleinen kategoria
»
Yleinen Keskustelualue
»
Missä ovat ruoan riskit